Beste Mobiele pizzaoven voor Jou!

Dat de beste pizzaoven dus niet bestaat is wel duidelijk. Welke oven voor jou goed is is hangt van aan aantal factoren af. Zoek je een pizza oven welke op gas of juist op hout gestookt moet worden?

Zoals je ziet zijn er dus meerdere factoren die bij jou keuze meewegen, en dan is dit nog maar een kleine greep aan verschillen in pizzaovens! Zoek je een gemetselde oven die een mooie plek in de tuin mag krijgen? Op deze pagina lees je meer over gemetselde pizzaovens.

Mobiele pizzaovens

De titel zegt het al, mobiel. 

Wil jij een mobiele pizzaoven kopen of denk je hier over na? Mobiele ovens zijn geweldig om gewoon thuis pizza’s mee te bakken en zijn dus ook zeer geschikt om ze mee te nemen naar een strand picknick, een feestje bij vrienden en/of familie. Heb jij een mooie buitenkeuken maar wil je de oven hier liet op laten staan dan zijn mobiele pizzaovens makkelijk verplaatsbaar naar de garage of schuur bijvoorbeeld.

Mobiele pizzaovens zijn er in vele soorten en maten en merken. Zo zijn er echt licht gewicht en wat zwaardere pizzaovens

Ook is er een ruime keus in de brandstof waar de ovens op branden, hier hebben wij dus de ovens in onderverdeeld. Sommige ovens komen met een afdekhoes die de oven moet beschermen tegen de weersinvloeden en waar meteen een handige handvat aan vastzit waaraan de pizzaoven opgetild kan worden. De meeste ovens hebben een bijpassende afdekhoes maar meestal zitten de afdekhoezen voor pizzaovens er niet standaard bij geleverd.

Een mobiele pizzaoven is vaak goed geïsoleerd waardoor de ovens relatief snel hoge temperaturen kan bereiken en er  bijvoorbeeld ook Napolitaanse pizza’s in gebakken kunnen worden. Ondanks de isolatie zullen mobiele pizzaovens relatief snel afgekoeld zijn in tegenstelling tot gemetselde geïsoleerde pizzaovens. Deze houden veel langer de warmte vast waardoor er ook broden in gebakken kunnen worden.

In mobiele pizzaovens kun je ook  heel goed brood afbakken maar dat zijn dan voornamelijk de snellere broden zoals pita en focaccia brood. De meeste mobiele pizzovens zullen onder de 20 kg wegen en zijn dus zeer makkelijk op te bergen in uw schuur of garage.

Mobiele en draagbare pizzaovens kunnen ook houtgestookt zijn wat veel mensen vaak niet denken. Lees in dit blog meer over houtgestookte pizzaovens.

Voorbeelden van mobiele pizzaovens

close
mij in actie

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE PRODUCTEN, LEUKE TIPS & TRUCS, EN VOOR TIJDELIJKE ACTIES!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Pizzaovens - pizzastenen - pizzaschep - deegkratten
   Logo
   Enable registration in settings - general