Beste Speelgoed? Pizza speelgoed! Perfect als Cadeau

Bijna iedereen die gek op lekker eten is houdt ook van pizza. En wat is er nou leuker om jezelf, jouw kind of een andere pizza fanaat pizza speelgoed als cadeau te geven.

Pizza is een zeer groot en bekend en geliefd thema. Niemand om mij heen lust geen pizza en sommige vinden het dus zelfs leuk om hier ook speelgoed van te hebben. Nu is er niet alleen speelgoed voor kinderen met als thema pizza maar zijn er ook voor de volwassenen leuke opties om te kiezen. Perfect als cadeau.

Wij hebben drie opties uitgekozen welke het thema pizza hebben.

Speelgoed met pizza thema

Als je een cadeau voor een kindje zoekt is speelgoed met pizza als thema altijd een goede keus want wie houdt er nu niet van pizza? Helemaal leuk is dat het kind lekker druk kan zijn met het maken en beleggen van zijn pizza. Het is ook nog eens goed voor de motoriek en ontwikkeling van het kind!

Hape Pizza Speelset

Leuk pizza speelgoed set van 29 onderdelen. Ieder kind kan zich hier uren mee vermaken. Ze kunnen de pizza beleggen met de ingrediënten die zij zelf willen. Zo worden ze voor even een echte Pizzabakker!

Melissa & Doug Houten pizzacorner Bereiden en bakken

Met deze speelset kunnen kinderen uren zoet zijn. Deze pizza set heeft alles om elk kind een echte pizzabakker te laten worden en kan het restaurantje spelen. De set is uitgebreid want het bevat maar liefst 34 onderdelen. zoals pizzapunten, een echte pizzadoos, geld, ingrediënten, een werktafel waar de pizza op bereid kan worden en zelf een bak gedeelte!

Pizza lego voor kind en volwassenen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pizza spelletjes voor het hele gezin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Het Pizza Blog waar alles om pizza draait
Logo