Gozney Dome

De Gozney Dome

Deze houtgestookte oven is veel meer dan alleen een pizzaoven. De Gozney dome is een schoonheid van een oven en maakt het koken op hout of gas een stuk makkelijker.
Het is een veelzijdige oven waar je veel mee kan zoals bakken en roosteren. Dit kun je supersnel doen maar ook langzaam.
Dit is bijvoorbeeld handig bij het maken van broden of andere gerechten. Uiteraard is de oven ook de perfecte oven om er pizza’s in te maken. Maar wat de Gozney Dome pizza oven helemaal bijzonder maakt is dat je er ook in kan roken en zelfs stomen.

De Gozney dome kopen is helaas in Nederland op dit moment nog niet mogelijk. De verwachting is dat dit binnenkort wel mogelijk gaat worden dus hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat wij jou z.sm kunnen laten weten wanneer jij de Dome kan bestellen.

We laten het je zo snel mogelijk weten als jij de Gozney Dome kan bestellen. En een Gratis! pak bloem in de webshop van Italiëplein.nl. Vul je e-mailadres in en ontvang meteen de code.

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Belangrijkste kenmerken van de Gozney Dome

 • Digitale thermometer
 • Innovatieve lucht regelaar
 • 30 mm dikke stenen bakvloer
 • Stoom injectie
 • Gozneyschield, bescherming

Accessoires voor de Dome

De oven is uit te breiden met verschillende accessoires voor de Dome. De Dome stoominjectie welke handig is bij het bakken van brood. Een mantel om te monteren aan de voorkant van de Dome voor extra ruimte om iets op neer te kunnen zetten. Een deur om de oven af te sluiten en zo de warmte goed binnen te houden wat handig is bij het bakken van brood of bij het slowcooking. De Napolitaanse boog of meer warmte in de oven te houden om echte Napolitaanse temperaturen te bereiken voor het bakken van pizza’s. 

En een ander handige accessoire is de Dome standaard. Hiermee staat je oven op een mooie hoogte en is hij ook nog een makkelijk verrijdbaar. Door de extra schappen onderin en aan de zijkant is er ruimte om spullen kwijt te kunnen.

Wat zit er in de doos bij de Dome?

 • Gozney Dome buitenoven
 • Afneembaar rookkanaal en dop
 • Dock- en accessoirepoort
 • Digitale thermometer, display en batterijen
 • 2 x temperatuursondes voor het controleren van de interne temperaturen van etenswaren
 • Handmatige ventilatieopening en asbakmodule
 • Handleiding

Alleen de ovens met dubbele brandstof (dual-fuel) bevatten ook:

 • Een geïntegreerde gasbrander en regelaar
 • Ontstekings- en vlamregelingsknop
 • 1 x stenen vloerpuck om te wisselen tussen hout en gas

Garantie op de Gozney Dome

Standaard zit er een garantie van 1 jaar op de ovens van Gozney. Maar door je aankoop binnen 60 dagen te registreren verleng je deze tot 5 jaar.
Kijk hier eens als je toch een ander soort pizzaoven kopen wilt zoals de een oven voor binnen zoals de Pizzaiolo oven. Of lees het blog van de top 3 pizza oven buiten in jouw tuin eens.

Wie is Gozney

In 2010 starte Tom Gozney het bedrijf de ‘Stone bake oven company’ op. Van daar uit is het idee ontstaan om ook houtgestookte ovens te gaan maken die mensen thuis konden gebruiken maar wel met professionele kwaliteit.  Hier was het idee voor de Roccbox dus ook uit ontstaan en zo is Gozney als bedrijf begonnen.

Na jaren van grenzen verleggen en producten ontwikkelen heeft Gozney ondertussen meerdere ovens ontwikkeld en zijn ze in 2021 de trotse winnaars van de ‘Red Dot Design Award’. Vandaag de dag staan de ovens in veel gerenommeerde restaurant en in vele tuinen over de hele wereld.

Roccbox pizza oven van Gozney

Welke ovens verkoopt Gozney nog meer?

Gozney verkoopt de Roccbox, de Dome, Master en een oven doe-het-zelf bouwpakket namelijk de Core. Elke Gozney oven staat garant voor kwaliteit en plezier.

Gozney Roccbox

De Roccbox is een mooie compacte oven die erg goed op temperatuur komt en ook zijn warmte goed vast houdt. Dit in tegenstelling tot veel andere compactere pizzovens.

Gozney Master

Deze oven is handgemaakt en een goede investering voor uw achtertuin. Kook voortaan alles wat je maar wilt in deze professionele oven wat je maar wilt. Braden, koken, stomen, roken, en natuurlijk ook pizza’s bakken op hoge temperaturen. Maar ook slow-cooking kan met deze oven van Gozney.

Gozney Core

Wil je zelf een gozney oven bouwen maar wel met een kant en klare kit waarin stap voor stap uitgelegd word hoe het moet? Dan is de Gozney Core zeker iets voor jou.

pizza bloem

Gratis! pak bloem in de webshop van Italiëplein.nl.Vul je e-mailadres in en ontvang meteen de code.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Pizzaovens - pizzastenen - pizzaschep - deegkratten
   Logo