Gozney Roccbox pizza oven

Gozney verkoopt een aantal geweldige ovens. Zowel een echte  compacte pizzaoven de Roccbox maar ook een echte blikvanger de Gozney Dome. Dit is veel meer dan een pizza oven en is zeer veelzijdig. Lees verderop meer over deze ovens en over Gozney zelf als bedrijf.

De Roccbox Pizza oven van Gozney heeft een speels uiterlijk. Hij is er dan ook in het grijs en in een groene kleur te verkrijgen. Gozney maakt al jaren mooie stijlvolle pizzaovens voor commercieel gebruik en nu hebben ze dus ook een pizzaoven voor bij jou thuis.

De Roccbox oven weegt 20 kg en de poten zijn in te klappen waardoor hij makkelijk overal mee naar toe te nemen is. De Roccbox kan een temperatuur van 500 graden bereiken en heeft een ingebouwde thermometer. De steen is 19mm dik en heeft een bakvloer oppervlakte van 31,5 x 34 cm. De  Roccbox pizza oven wordt standaard geleverd met de gasoptie.

Wanneer je toch ook graag met hout wilt stoken kunt je er de houtbrander bij bestellen. Deze kost op dit moment €100-, . De oven is leverbaar in het grijs en groen en heeft een zogenaamde “Soft touch” buitenkant. Hierdoor kun je de buitenkant van de oven aanraken zonder jezelf of anderen te verbranden. Dit maakt de oven toch een stuk veiliger, al moet je nog steeds oppassen met temperaturen rond de 500 graden.

Een schep is standaard meegeleverd waardoor je meteen kunt beginnen met bakken. Een pizzaschep kopen is dus niet noodzakelijk maar misschien is een extra schep zoals een turning peel toch prettig werken. Gozney bied nog ander accessoires aan zoals een “turning peel”, een cover om de oven te beschermen en de houtbrander.

Kenmerken van de Gozney roccbox

 • Direct klaar voor gebruik
 • Zeer mobiel doordat de poten inklapbaar zijn
 • Verwisselbare branders voor verschillende brandstoffen
 • Inclusief pizzaschep
 • Ingebouwde thermometer

Accessoires voor de Roccbox

Natuurlijk zijn er ook verschillende accessoires te verkrijgen die het bakken makkelijker maken in de Roccbox.

Roccbox turning peel

Deze kleine ronde schep is een turning peel en zeer prettig om te gebruiken bij het bakken van pizza. Door deze schep kun je na wat oefenen de pizza in de oven draaien zodat je hem er niet uit hoeft te halen. Zo koelt je pizzabodem minder af en dus ook je pizzasteen.

Roccbox afdekhoes

Wil je de roccbox oven wat beter beschermen of vaker buiten laten staan? Dan is de op maat gemaakte beschermhoes handig om te hebben. Hier zit ook meteen een handvat aan om de oven makkelijk aan op te tillen.

Roccbox houtbrander

Standaard zit er bij de Gozney roccbox een gasbrander maar de oven is ook geschikt voor hout. Daar is deze houtbrander voor ontwikkeld. De branders zijn makkelijk te verwisselen.

Wat zit er in de doos bij de Gozney Roccbox

Alles wat je nodig hebt om te starten met bakken.:

 • De Gozney Roccbox
 • Professionele pizzaschep (waarde €79)
 • Verwisselbare gasbrander
 • Fles opener
 • Handleiding

Gozney Roccbox kopen

De Roccbox is te koop op de site van Gozney zelf maar ook op via Amazon.

Welke ovens verkoopt Gozney nog meer?

Gozney verkoopt de Roccbox, de Dome, Master en een oven doe-het-zelf bouwpakket namelijk de Core. Elke Gozney oven staat garant voor kwaliteit en plezier.

Gozney Dome

De Gozney Dome is op dit moment de meest gewilde oven  van alle ovens die Gozney verkoopt. Neem zelf maar een kijkje.

Gozney Master

Deze oven is handgemaakt en een goede investering voor uw achtertuin. Kook voortaan alles wat je maar wilt in deze professionele oven wat je maar wilt. Braden, koken, stomen, roken, en natuurlijk ook pizza’s bakken op hoge temperaturen. Maar ook slow-cooking kan met deze oven van Gozney.

Gozney Core

Wil je zelf een gozney oven bouwen maar wel met een kant en klare kit waarin stap voor stap uitgelegd word hoe het moet? Dan is de Gozney Core zeker iets voor jou.

pizza bloem

Gratis! pak bloem in de webshop van Italiëplein.nl.Vul je e-mailadres in en ontvang meteen de code.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Pizzaovens - pizzastenen - pizzaschep - deegkratten
   Logo