SPANNEND! Hot Honey op de pizza!

Pittige honing A.k.a Hot Honey, is een unieke en smaakvolle variatie op de traditionele honing die we allemaal kennen en waarderen. Deze honing wordt gemaakt door gewone honing te mengen met chilipepers, Hot Honey is eerst zoet… je proeft de honing en dan krijg je de pittige KICK

Dit maakt het perfect voor degenen die van een beetje hitte houden en een smaakvolle twist willen geven aan hun gerechten. Deze honing is een veelzijdige en flexibel product, het is niet alleen geweldig op pizza’s, en ook lekker als dip voor groenten of als marinade voor vlees of vis. Of je nu een gewaagde chef-kok bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om je eten op te leuken, Deze nieuwe honig is een product dat je echt eens moet proberen!

Recept tip!

Krokant gefrituurde kip met Hot Honey

Krokante kip met hot honey

Waar koop je de Hot Honey?

Nog niet op veel plekken kun je Pittige honing kopen zo ook niet online. Maar in de webshop van Italiëplein.nl kan je hem wel bestellen. De meeste pizzabakkers in Nederland kennen Italiëplein ondertussen al wel aangezien zij 10 jaar geleden de eerste online webshop waren op het gebied van pizza. 

Waar je die Hot Honey nu allemaal voor kan gebruiken?

Nou ten eerste op jouw pizza natuurlijk! Denk eens aan een vers gebakken pizza met prosciutto, jalapenos, burrata en dan die heerlijke honing eroverheen die een lekkere pit geeft. Aangezien jij waarschijnlijk niet elke dag pizza (mag) eten, kun je het gelukkig ook bij heel veel andere gerechten eten en gebruiken.

Denk aan het marineren van vlees, of het maken van een heerlijke dressing voor een salade.  Ook groenten en het kaasplankje maak je zo net even wat spannender. Ohja, die popcorn he, die is helemaal geweldig met wat gesmolten boter en pittige honing!

"Ohja, die popcorn he, die is helemaal geweldig met wat gesmolten boter en Hot honey!"

- Mike, Het pizza paradijs

Welke Pittige honing?

Wij van Het pizza paradijs hebben de Hot Honey van De Vlijtige Zusjes mogen proberen en waren zeer verrast. Hoe lekker een “simpel” product wel niet kan zijn. Het zoete van de honing, het pittige van de pepertjes. De pittige honing is zeker niet te pittig maar scherp genoeg om je pizza net dat extraatje te geven.

Maar simpel is honing natuurlijk niet, en al helemaal niet die van de Vlijtige Zusjes. De honing wordt gemaakt in Nederland van Westlandse pepers en Portugese bloemenhoning.

De honing wordt koud geslingerd en bevat geen kunstmatige toevoegingen.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Het Pizza Blog waar alles om pizza draait
Logo