Mobiele houtovens van goede kwaliteit

Pizzaparty mobiele houtoven houtgestookt

Mobiele houtovens

Mobiele houtovens die ook nog eens mobiel zijn is de droom van elke oermens. Wie droomt er nu niet van om lekker op de camping ,thuis of waar dan ook pizza’s te kunnen bakken op houtgestookte pizzaovens.  Steeds meer mensen ontdekken het genot van een pizzaoven op hout. Buitenkeukens en barbecueën zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen en ook een eigen pizzaoven wordt daar nu vaak aan toegevoegd. 

Wanneer je niet van het barbecueën bent is een eigen mobiele houtoven super om te hebben. Of je deze nu in je buitenkeuken hebt staan of op een tafel, het maakt niet uit want de pizza’s die jij erin kunt maken zullen goed smaken. En het is ook nog eens leuk om te doen, ook voor kinderen. In een hout gestookte pizzaoven kan veel meer dan alleen pizza gebakken worden, denk aan broden, grillen en andere gerechten. mobiele pizzaovens op hout branden geven een heerlijke rooksmaak mee aan pizza. Iets waar veel pizzabakkers bij zweren en niet zonder kunnen.

Pizzaovens op hout hebben vaak wel wat langer nodig om op te warmen, voordeel van een draagbare en compact model is dat dit toch sneller gaat.

Voordeel van hout als brandstof ten opzichte van gas is het gewicht van de meeste gasflessen. Nadeel is natuurlijk wel dat je hout moet meenemen. Ook moet je opletten dat je niet te grote stukken hout gebruikt aangezien de ovens wat kleiner zijn. Er zijn ook speciale stukken gedroogd hout op de markt die zo in de oven passen. Steel op elk straat feestje de show met jou houtgestookte pizzaoven. Enkele voorbeelden van populaire mobiele houtovens zijn de Ooni pro 16 inch en de Karu. En de Pizzaparty houtoven is er ook één die u waarschijnlijk vaker tegen bent gekomen. De pizzaparty oven heeft wel een gewicht van 50 kg, daardoor valt hij wel onder de mobiele pizzaovens maar is hij minder makkelijk overal mee naar toe te nemen als bijvoorbeeld de Koda 16.

pizza bloem

Gratis! pak bloem in de webshop van Italiëplein.nl.Vul je e-mailadres in en ontvang meteen de code.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Pizzaovens - pizzastenen - pizzaschep - deegkratten
      Logo