Ooni karu 16 multi-fuel pizzaoven

Maak kennis met Ooni’s nieuwste creatie de Karu 16 multi-fuel pizza oven. Met deze oven haal je de echte Ooni ervaring in huis, of liever gezegd in de tuin. Want met deze nieuwste pizzaoven kun je buiten koken met geavanceerde technologie. Dit klinkt natuurlijk helemaal geweldig maar wat bedoelen ze daar nu mee?

De Karu 16 brandstoffen

De pizzaoven kan gebruikt worden met hout, houtskool en gas als brandstof. De gas adapter dient wel appart bij besteld te worden maar het is mogelijk. Hierdoor kun je ook een keer voor gemak kiezen. Aan de achterkant van de oven zit een groot brandstofluik en een bak oor het gekloofde hout of houtskool.

Verbeteringen van de Karu 16

Pizzasteen Karu 16

Een graag geziene en gewilde verbetering is dat deze oven standaard geleverd word met een 1,5 cm dikke cordieriet pizzasteen die de temperatuur beter kan vasthouden en er een stabielere temperatuur mogelijk is.

Glazen ovendeur

De ovendeur heeft een glazen raam waardoor je mooi in de oven kunt kijken. Deze deur/glas is ontwikkeld met ViewFlame™-technologie. Door deze technologie vermindert de vorming van roet tegen het glas en zal deze minder snel vies worden. Ook heeft deze deur een betere interne isolatie die de warmte van de oven beter vast kan houden. Door de scharnierende ovendeur kun je de ovendeur makkelijk openen om je pizza erin of eruit te halen.

Carbon stalen behuizing

De Ooni Karu 16 pizzaoven heeft een mooie carbon stalen behuizing die gepoedercoat is welke zorgt voor een goede isolatie en betere weersbestendigheid.

Gemonteerde digitale thermometer Ooni Karu 16

De Karu 16 heeft een digitale thermometer welke de interne oven temperatuur in graden of Fahrenheit meet.  Net als de andere pizzaovens kan deze oven ook een temperatuur bereiken van 500 °C. Dit doet hij in 15 minuten.

Voor ovens elke pizzaoven is het noodzakelijk een infrarood thermometer te hebben. Dit omdat je de temperatuur van de steen ook wilt weten. Dit kan met een ingebouwde thermometer niet nauwkeurig genoeg.  In dit blog lees je meer over de beste pizzasteen.

Verbeterde schoorsteen Ooni karu 16

De schoorsteen is beter ontworpen voor een geoptimaliseerde luchtstroom en temperatuur regeling. Hierdoor brand de oven een stuk efficiënter. Dit komt door een dubbele luchtstroom regeling een schoorsteenschot en een schoorsteenontluchting.

ooni karu 16 afbeelding

Ooni Karu 16 multi fuel pizzaoven kopen

U kunt de Ooni Karu 16 kopen voor de prijs van €799 op dit moment.

Voor deze prijs krijgt u veel voor terug. De ooni ovens hebben zich al goed bewezen en Ooni zelf is een betrouwbaar merk met een zeer goede klanten service. Ook staat er een garantie van 3 jaar op de ovens van Ooni en zijn er geen verzendkosten.

close

HET PIZZA PARADIJS!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE PRODUCTEN, LEUKE TIPS & TRUCS, EN VOOR TIJDELIJKE ACTIES!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Logo
      Enable registration in settings - general