Ooni karu 16 multi-fuel pizzaoven

Maak kennis met Ooni’s nieuwste creatie de Karu 16 multi-fuel  pizzaoven. Welke bij ons in de top 3 staat van pizza oven voor buiten. Met deze oven haal je de echte ervaring in huis, of liever gezegd in de tuin. Want met deze nieuwste karu 16 kun je buiten koken met geavanceerde technologie. Dit klinkt natuurlijk helemaal geweldig maar wat bedoelen ze daar nu mee?

 • Bestellen en betalen via Ooni.com
 • Gratis verzending
 • 60 dagen terugkoopgarantie
 • 3 jaar garantie!

Ooni Karu 16 multi fuel pizzaoven kopen

U kunt de Ooni Karu 16 kopen voor de prijs van €799 op dit moment. De ovens hebben zich al goed bewezen en Ooni zelf is een betrouwbaar merk met een zeer goede klanten service. Ook staat er een garantie van 3 jaar op de ovens en zijn er geen verzendkosten.

Voordelen bestellen bij Ooni.com

 1. Gratis levering bij bestellingen boven de € 99.
 2. Achteraf betalen met Klarna.
 3. 3 jaar garantie.
 4. Uitstekende klantenservice.
 5. Gratis retour binnen 60 dagen voor ongeopende bestellingen mocht je je bedenken.
 6. Terugkoop service wanneer het je niet lukt goede pizza’s te bakken, kijk hier voor meer informatie.
 7. Ooni is Duurzaam.

“1% van onze jaaromzet wordt actief beheerd voor sociale en ecologische doelen.
We werken er ook hard aan om onszelf verantwoordelijk te houden en onze eigen impact te verminderen.”
Voor een uitgebreide uitleg wat ze precies doen zie deze pagina.

Reviews:

Lees hier de reviews van de vele gebruikers die jou al zijn voor gegaan.

 • Bestellen en betalen via Ooni.com
 • Gratis verzending
 • 60 dagen terugkoopgarantie
 • 3 jaar garantie!

Unboxing van de Karu

Verbeteringen van de Karu 16

Pizzasteen Karu 16

Een graag geziene en gewilde verbetering is dat deze oven standaard geleverd word met een 1,5 cm dikke cordieriet pizzasteen die de temperatuur beter kan vasthouden en er een stabielere temperatuur mogelijk is.

Glazen ovendeur

De ovendeur heeft een glazen raam waardoor je mooi in de oven kunt kijken. Deze deur/glas is ontwikkeld met ViewFlame™-technologie. Door deze technologie vermindert de vorming van roet tegen het glas en zal deze minder snel vies worden. Ook heeft deze deur een betere interne isolatie die de warmte van de oven beter vast kan houden. Door de scharnierende ovendeur kun je de ovendeur makkelijk openen om je pizza erin of eruit te halen.

Carbon stalen behuizing

De Ooni Karu 16 pizzaoven heeft een mooie carbon stalen behuizing die gepoedercoat is welke zorgt voor een goede isolatie en betere weersbestendigheid.

K16 - EU (English)

Gemonteerde digitale thermometer Ooni Karu 16

De Karu 16 heeft een digitale thermometer welke de interne oven temperatuur in graden of Fahrenheit meet.  Net als de andere pizza ovens kan deze oven ook een temperatuur bereiken van 500 °C. Dit doet hij in 15 minuten.

Voor elke pizzaoven van Ooni is het aan te raden een infrarood thermometer te gebruiken. Dit omdat je de temperatuur van de steen ook wilt weten. Dit kan met een ingebouwde thermometer niet nauwkeurig genoeg.  In dit blog lees je meer over de beste pizzasteen.

De Karu 16 brandstoffen

De ooni karu oven kan gebruikt worden met hout, houtskool en gas als brandstof. De gas adapter dient wel apart bij besteld te worden maar het is mogelijk. Hierdoor kun je ook een keer voor gemak kiezen. Aan de achterkant van de oven zit een groot brandstofluik en een bak oor het gekloofde hout of houtskool.

Verbeterde schoorsteen Karu 16

De schoorsteen is beter ontworpen voor een geoptimaliseerde luchtstroom en temperatuur regeling. Hierdoor brand de oven een stuk efficiënter. Dit komt door een dubbele luchtstroom regeling een schoorsteenschot en een schoorsteenontluchting.

Ooni Karu 16 review

Wij hebben deze pizzaoven helaas nog niet in onze handen gehad en kunnen reviewen. Gelukkig zijn er andere mensen die dit al wel dit geluk hebben gehad en delen dit dan ook graag met ons.

Bekijk onderstaand filmpje van een review van Tom Voyage en krijg een goede indruk van deze geweldige oven.

*3 jaar garantie. Gratis levering & retour bij Ooni.

Toch liever een andere pizza oven kopen?

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Het Pizza Blog waar alles om pizza draait
Logo