Samenwerkingen en advertentiemogelijkheden

Welkom bij onze samenwerkings- en advertentiepagina! Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met bedrijven en organisaties die onze passie voor PIZZA delen. Of je nu geïnteresseerd bent in het promoten van je merk, product of dienst, of in het delen van waardevolle content met onze gemeenschap, wij staan open voor diverse samenwerkingen.

Mogelijkheden voor samenwerkingen

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de samenwerkingen die wij kunnen aanbieden:

 • Product recensies: Wil je graag dat wij jouw product uitproberen en er een eerlijke recensie over schrijven? Wij delen graag onze mening met onze gemeenschap.

 • Affiliatie marketing: Wil je graag dat ook jouw producten op onze site staan. Dat is zeker mogelijk met affiliatie marketing.
 • Gesponsorde artikelen: Wil je graag dat wij over jouw product, dienst of bedrijf schrijven? Wij kunnen een gesponsord artikel creëren dat in ons blog of nieuwsbrief wordt geplaatst.

 • Giveaways: Wil je graag een product of dienst weggeven aan onze gemeenschap? Wij kunnen een winactie organiseren om jouw merk te promoten.

 • Evenementen: Wil je graag dat wij jouw evenement promoten of er zelfs aanwezig zijn? Wij kunnen jouw evenement onder de aandacht brengen op meerdere manieren.

Mogelijkheden voor adverteren

Wij bieden ook diverse advertentiemogelijkheden aan, waaronder:

 • Banneradvertenties: Wil je graag dat jouw banneradvertentie op onze website wordt geplaatst? Wij bieden diverse formaten en posities aan.

 • Nieuwsbriefadvertenties: Wil je graag dat jouw advertentie in onze nieuwsbrief wordt geplaatst? Wij bieden diverse advertentieformaten aan.

 • Advertorials: Wil je graag dat jouw advertorial in onze blog verschijnt? Wij kunnen jouw advertorial maken en deze in ons blog plaatsen.

Contacteer ons voor samenwerkingen en advertentiemogelijkheden

Heb je interesse om samen te werken of te adverteren? Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met jou te werken! Stuur ons een bericht via [e-mailadres] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Meld je aan voor de nieuwste producten, leuke tips en trucs en ook voor tijdelijke acties!

  We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

  Het Pizza Blog waar alles om pizza draait
  Logo