De Sage pizza oven voor de echte pizzaiolo

Binnenshuis goede pizza bakken in de Pizzaiolo oven van Sage. Een mooi en compacte oven die gewoon op het aanrecht kan staan. Met deze smart oven van sage bak je echt goede en lekkere Napolitaanse pizza’s in twee minuten.

De Pizzaiolo oven is een compacte pizzaoven voor op het aanrecht. Met zijn afmetingen van 47,2 x 46,5 x 27,3 cm zal de Sage smart oven in elke keuken passen. In de oven kunnen pizza’s van ongeveer 30 cm gebakken worden dus dit is ook nog eens een leuk formaat. Zo kunnen er in de pizzaiolo pizza oven meerdere soorten pizza’s gebakken worden. New York-stijl, diepvries pizza’s en dus ook Napolitaanse pizza’s.

Dit kan doordat de sage pizza oven beschikt over meerdere sensoren die de temperatuur meten en regelen. En de Sage smart oven genereert 3 soorten warmte namelijk, convectiewarmte, stralingswarmte en geledingswarmte. Door de speciaal ontworpen bodemplaat met pizzasteen die een stuk naar buiten komt bij het opendoen van de deur is het nu een stuk makkelijker om de pizza netjes op de pizzasteen te leggen. Ook het draaien van je pizza is niet nodig omdat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt door de hele oven.

Het iQ-systeem van de Sage smart oven pizzaiolo oven

De Sage pizzaiolo oven is dus een echte oven waarin je goed Napolitaanse pizza’s kan bakken. Dit komt omdat de oven een temperatuur bereikt van max. 400 °C.
Het speciale IQ-systeem maakt de oven een echte smart oven omdat het ervoor zorgt dat de hitte op het juiste moment en plaats zijn werk doet wanneer dit nodig is. Zo moet de pizzasteen heet zijn voordat de pizza erin gaat, en wil je de bovenkant goed heet hebben zodra de pizza erin zit.
Alleen door dit goed te regelen krijg je de perfect gebakken pizza zoals in normaal alleen in houtgestookte ovens voor elkaar krijgt. Alleen regelt de Sage smart oven dit nu voor jou!

Voor- en Nadelen van de Pizzaiolo oven van Sage

Waar koop je de Sage pizzaoven?

Past deze smart oven pizzaiolo goed bij jouw situatie en voldoet hij aan jouw wensen? Dan kun je hem kopen bij Expert.nl. Expert verkoopt niet alleen deze Sage pizza oven maar ook pizzarettes.

Wat zit er in de doos?

Standaard wordt er bij de Pizzaiolo oven van Sage een pizzaschep en een pizzapan met verwijderbaar handvat geleverd. Hierdoor kun je eigenlijk direct beginnen met het bakken als je de pizza oven gekocht hebt. De pizzapan is geschikt om de zogenaamde “Deepdish pizza” is te maken. 

Bekijk de video over de Pizzaiolo Smart oven

Specificaties van de Pizzaiolo oven

Merk: Sage
Vermogen: 2300 watt
Soort oven: Sage Pizzaoven
Materiaal: Rvs
Max temperatuur: 400 °C
Timerfunctie: ja

7 Vooraf ingestelde functies en een handmatige stand

Handleiding van de Sage smart oven vind je hier.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Het Pizza Blog waar alles om pizza draait
Logo