Roccbox pizzaoven van Gozney

In 2010 starte Tom Gozney het bedrijf de ‘Stone bake oven company’ op. Van daar uit is het idee ontstaan om ook houtgestookte ovens te gaan maken die mensen thuis konden gebruiken maar wel met professionele kwaliteit.  Hier was het idee voor de Roccbox dus ook uit ontstaan en zo is Gozney als bedrijf begonnen.

Na jaren van grenzen verleggen en producten ontwikkelen heeft Gozney ondertussen meerdere ovens ontwikkeld en zijn ze in 2021 de trotse winnaars van de ‘Red Dot Design Award’. Vandaag de dag staan de ovens in veel gerenommeerde restaurant en in vele tuinen over de hele wereld.

Welke pizzaovens verkoopt Gozney

Gozney verkoopt de Roccbox, de Dome, Master en een pizzaoven doe-het-zelf bouwpakket de Core.

Gozney Roccbox

De Roccbox pizzaoven is een echt mobiele pizzaoven die overal mee naartoe genomen kan worden. Weegt maar 20 kg en kan met gas en op hout gestookt worden. Standaard zit er een pizzaschep bij en kun je kiezen uit 2 kleuren. Maakt thuis pizza’s van restaurant kwaliteit!

Gozney Dome

De Dome pizzaoven is een hout gestookte pizzaoven die ook met de combinatie om op gas te stoken geleverd kan worden. Dit maakt de oven nog veelzijdiger dan dat hij al is. De Dome is een echt kookstation waar veel mee kan. Denk dan aan koken, stomen, roken, en natuurlijk ook pizza’s bakken op hoge temperaturen. Maar ook slow-cooking kan met deze oven van Gozney.

Gozney Master

Deze oven is handgemaakt en een goede investering voor uw achtertuin. Kook voortaan alles wat je maar wilt in deze professionele oven wat je maar wilt. Brade, koken, stomen, roken, en natuurlijk ook pizza’s bakken op hoge temperaturen. Maar ook slow-cooking kan met deze oven van Gozney.

Gozney Core

Wil je zelf een pizzaoven bouwen maar wel met een kant en klare kit waarin stap voor stap uitgelegd word hoe het moet? Dan is dit zeker iets voor jou.

De Roccbox

De Roccbox Pizzaoven van Gozney heeft een speels uiterlijk. Hij is er dan ook in het grijs en in een groene kleur te verkrijgen. Gozney maakt al jaren mooie stijlvolle pizzaovens voor commercieel gebruik en nu hebben ze dus ook een pizzaoven voor bij jou thuis.

De Roccbox oven weegt 20 kg en de poten zijn in te klappen waardoor hij makkelijk overal mee naar toe te nemen is. De pizzaoven kan een temperatuur van 500 graden bereiken en heeft een ingebouwde thermometer. De pizzasteen is 19mm dik en heeft een bakvloer oppervlakte van 31,5 x 34 cm.

De Draagbare Roccbox Pizzaoven wordt standaard geleverd met de gasoptie. Wanneer je toch ook graag met hout wilt stoken kunt je er de houtbrander bij bestellen. Deze kost op dit moment €100-, .

De pizzaoven is leverbaar in het grijs en groen en heeft een zogenaamde “Soft touch” buitenkant. Hierdoor kun je de buitenkant van de oven aanraken zonder jezelf of anderen te verbranden. Dit maakt de oven toch een stuk veiliger, al moet je nog steeds oppassen met temperaturen rond de 500 graden.

Een pizzaschep is standaard meegeleverd waardoor je meteen kunt beginnen met bakken. Gozney bied nog ander accessoires aan zoals een “turning peel”, een cover om de oven te beschermen en de houtbrander. 

Wat zit er in de doos?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verzending en retour sturen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

5 jaar Garantie op de Roccbox

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Roccbox accessoires

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

close
mij in actie

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSTE PRODUCTEN, LEUKE TIPS & TRUCS, EN VOOR TIJDELIJKE ACTIES!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Pizzaovens - pizzastenen - pizzaschep - deegkratten
   Logo
   Enable registration in settings - general