Ye’s Pizza and Grill in Hellevoetsluis

Ambachtelijke pizza's

“Toen ik besloot om pizzabakker te worden, ontdekte ik dat je veel kennis nodig hebt om een echte goede pizza te bakken. De juiste verhoudingen van de ingrediënten, de perfecte temperatuur en uitstekende producten zijn allemaal belangrijk. Het is precisiewerk! Ons doel is om een lekkere en gezonde pizza te maken. Daarom nemen we de tijd. Het rijpingsproces van het pizzadeeg is erg belangrijk. We laten ons deeg, gemaakt met meelsoorten die meer vezels bevatten, 48 uur rijpen in de koeling.

Tijdens deze periode ontwikkelt het deeg zich tot een deeg waarmee wij smaakvollere en licht verteerbare pizzabodems maken. Onze saus is gebaseerd op Italiaanse San Marzano-tomaten en we gebruiken echte Italiaanse mozzarella (fior di latte) uit Napels. Onze vleeswaren komen ook uit Italië en worden vers gesneden.” De pizza’s worden gemaakt met liefde, aandacht en vakmanschap, en dat proef je!

Wat verkoopt Ye's Pizza en Grill nog meer?

Marvin voegt eraan toe: “We streven naar kwaliteit, niet alleen bij onze ambachtelijke pizza’s, maar ook bij onze gegrilde Black Angus-burgers, hotdogs op een briochebroodje, spiesen, loaded fries, salades met focaccia en kruidenboter en andere gerechten. Alles wordt gemaakt met kwaliteitsproducten en met liefde bereid.”

Afhalen? Ook dat is mogelijk! Bestel hier je heerlijke Pizza uit Hellevoetsluis.

info@hetpizzaparadijs.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Het Pizza Blog waar alles om pizza draait
Logo